ΤΟ ΕΡΓΟ

mother_tereza_6

Κάθε Σάββατο υπάρχει διανομή ρούχων στις 8 π.μ. Μερικές φορές υπάρχει επίσης διανομή τροφίμων σε τσάντες για οικογένειες για το σπίτι (ανάλογα με το τι έχουν)

Μετά τη διανομή, οι αδελφές αποσύρονται για προσευχή και το δικό τους γεύμα, λίγη ξεκούραση , μετά καθημερινά «Αγία Ώρα» και γύρω στις 17 μ.μ. πάλι, δυο – δυο προσφορά «κατ’ οίκον». Οι ανάγκες βλέπετε είναι πολύ μεγάλες, άσχετα αν εμείς δεν γνωρίζουμε ότι, πιθανόν στην απέναντι πολυκατοικία, κάποιος αδελφός μας είναι τελείως μόνος και έχει ανάγκη από μια κουβέντα παρηγοριάς!

Καταλαβαίνουμε όλοι τις ανάγκες που προκύπτουν στην εποχή μας. Καταλαβαίνουμε επίσης τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στη χώρα μας αυτήν την άστατη και διαρκώς μεταβαλλόμενη προς το χειρότερο εποχή. Όμως οι αδελφές, όσο θα είναι εδώ , θα προσφέρουν τον εαυτό τους για τα αδέλφια τους που θα έχουν ανάγκη. Αυτό που η Θεία Πρόνοια (ο καθένας μας δηλαδή) θα τους δίνει για να μοιράσουν.

Από περιέργεια κάποτε σήκωσα το καπάκι της κατσαρόλας και είδα ένα ωραίο μενού – πιάτο αποτελούμενο από κοφτό μακαρονάκι, φασόλια, ρύζι και μερικά μυρωδικά…. Το κοφτό μακαρονάκι από μόνο του δεν έφτανε, ούτε τα φασόλια, ούτε το ρύζι . Το ανακάτεμα όμως χόρτασε αρκετά στόματα.

Ας βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας και τις δυνατότητές μας. Με το περίσσευμά μας (αν υπάρχει ακόμα) ή με το υστέρημά μας, και η πράξη αυτή έχει πράγματι μεγάλη μα πολύ μεγάλη αξία.

Σεβαστές «Αδελφές ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» σας ευχαριστούμε για τη δωρεά του εαυτού σας και της Αγάπη σας!!!!.

Log in